Axa prioritară 3
: Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor
D.M.I.3.3.: Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile
Contract: POSDRU 64/3.3/S/33409
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UE, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Solicitant/Partener
Grupuri de lucru

Mediul de afaceri,
Educaţie şi formare,

Alina Ciuhureanu

Social şi sănătate,

Valeriu Toma

Ocuparea forţei de muncă,

Constantin Teleşpan

Capitalul uman în mediul rural,

Tiberiu Ştef
Achizitii

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în cadrul proiectului „Înfiinţarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare  şi Incluziune Socială în Regiunea Centru” -  ID 33409, vă invită să participaţi la procedura de atribuire pentru achiziţie servicii de arhivare... [ultima achiziţie]

Conferinta Stiintifica Internationala a Universitatii Româno-Germane din Sibiu

În perioada 20-21 noiembrie 2015, Universitatea Româno-Germana din Sibiu a fost gazda celei de a 15-a editii a Conferintei Stiintifice Internationale. Anul acesta, tematica stiintifica a fost focalizata pe Strategia Europa 2020 – Implicatii Economice si Sociale. Nu mai putin de 11 tari au fost reprezentate prin cercetatori de mare valoare, care au invitat auditoriul la dezbateri ample privind viitorul Europei si al tuturor cetatenilor ei.

Unitatea temei centrale este prezenta atât la nivel participativ cât si la nivel organizatoric, conferinta din acest an având loc sub egida parteneriatului international al carui semnatari sunt, alaturi de Universitatea Româno-Germana din Sibiu, Wilhelm Löhe Hochschule für Wissenschaften Fürth si Diakonie Neuendettelsau din Germania, International Management Institute (IMI-NOVA) din Republica Moldova si Universite Paris 13, Franta.

De mentionat este si evenimentul inclus în cadrul Conferintei Stiintifice Internationale. Domnul prof. univ. dr. Luigi-Nicolae DUMITRESCU, a oferit Universitatii Româno-Germane din Sibiu o mare onoare prin acceptarea decernarii titului de Doctor Honoris Causa. Cadru dicatic cu o variata si importanta contributie la fondarea si dezvoltarea universitatii noastre, prof. univ. dr. Luigi-Nicolae DUMITRESCU a primit titlul onorific în Sedinta Solemna a Senatului Universitar, începând cu ora 12.00.