Axa prioritară 3
: Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor
D.M.I.3.3.: Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile
Contract: POSDRU 64/3.3/S/33409
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UE, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Solicitant/Partener
Grupuri de lucru

Mediul de afaceri,
Educaţie şi formare,

Alina Ciuhureanu

Social şi sănătate,

Valeriu Toma

Ocuparea forţei de muncă,

Constantin Teleşpan

Capitalul uman în mediul rural,

Tiberiu Ştef
Achizitii

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în cadrul proiectului „Înfiinţarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare  şi Incluziune Socială în Regiunea Centru” -  ID 33409, vă invită să participaţi la procedura de atribuire pentru achiziţie servicii de arhivare... [ultima achiziţie]

Intalnire de lucru intre specialistii ADR Centru din Romania si Republica Moldova

La sfârsitul lunii decembrie 2014,  în cadrul comun de cooperare dintre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru Romania si Agentia de Dezvoltare Regionala Centru din Republica Moldova, s-a desfasurat o noua activitate comuna. O delegatie din Republica Moldova, care a marcat la Alba Iulia sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, a participat la cateva runde de discutii la sediul ADR Centru Romania si, ulterior a vizitat mai multe proiecte REGIO din Capitala de suflet a Romaniei, in cadrul stagiului de pregatire privind pregatirea documentelor de planificare si programare a dezvoltarii.

Pe baza prevederilor Acordului de parteneriat bilateral, semnat acum doi ani la Alba Iulia, specialistii ADR Centru din Moldova au discutat cu partenerii lor romani despre tipul si modul de intocmire a documentelor de planificare a dezvoltarii regionale, dar si despre procesele de implementare si monitorizare a proiectelor finantate din fonduri nerambursabile. Seminarul organizat la Alba Iulia a raspuns necesitatii de documentare a partenerilor regionali din Republica Moldova, care, in calitate de stat care si-a depus candidatura la aderarea in UE, isi imbunatateste procesul de programare financiara a fondurilor nerambursabile europene.
Mai multe veti gasi pe site-ul www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx