Axa prioritară 3
: Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor
D.M.I.3.3.: Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile
Contract: POSDRU 64/3.3/S/33409
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UE, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Solicitant/Partener
Grupuri de lucru

Mediul de afaceri,
Educaţie şi formare,

Alina Ciuhureanu

Social şi sănătate,

Valeriu Toma

Ocuparea forţei de muncă,

Constantin Teleşpan

Capitalul uman în mediul rural,

Tiberiu Ştef
Achizitii

Universitatea Româno-Germană din Sibiu, în cadrul proiectului „Înfiinţarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare  şi Incluziune Socială în Regiunea Centru” -  ID 33409, vă invită să participaţi la procedura de atribuire pentru achiziţie servicii de arhivare... [ultima achiziţie]

A XIV-a Conferință Științifică Internațională a U.R.G.S.

Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează, joi și vineri (30-31 octombrie 2014), a 14-a Conferință Științifică Internațională a U.R.G.S. Evenimentul din acest an este organizat în parteneriat cu Wilhelm Löhe Hochschule für angewandte Wissenschaften din Fürth, Diakonie Neuendettelsau, Germany, Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA), Moldova, Universite Paris 13, France și Secretariatul Tehnic Permanent din Regiunea Centru (STP Centru).

Tema porpusă pentru acest an este Social Entrepreneurship in the context of the post-crisis period and the implementation of the Europe 2020 Strategy și își dorește să găsească o serie de răspunsuri la provocările aduse de noua strategie de dezvoltare a Uniunii Europei pentru perioada 2014 - 2020, mai ales în contextul situației economice actuale.

Pe această cale, dorim să invităm membrii Pactului Teritorial pentru Ocupare și Incluziune Socială în Regiunea Centru și ai Parteneriatelor Județene să participe la dezbaterile din cadrul Conferinței noastre, prin idei inovative, exemple de bune practici, soluții și măsuri pragmatice la situația socio-economică dificilă în care se găsește umanitatea, România și Regiunea centru la ora actuală.

Programul conferinței

Afișul conferinței